Privacy Policy

Ez az oldal nem gyűjt személyes adatokat, raccoglie solo i cookie di coloro che non hanno settato il browser in modo da disattivarli.

 

Ez gyakorlatilag minden, a 25. május 05. óta hatályos GDPR-nek megfelelően ezeket az információkat a lehető legegyszerűbb módon írják.

 

Aki segíteni akar a javításomban, örömmel fogadja, és írhat az adatkezelésért és -védelemért felelős Luigi TaIamónak a következő e-mail címen: adm @thatsluck.com

 

Az érdeklődők számára, amint az kötelező, itt van néhány részletesebb információ.

 

Ezen információk célja, hogy a látogató megismerje a webhelyet ThatsLuck.com a rá vonatkozó személyes adatok feldolgozásának módszerei, a törvényerejű rendelettel összhangban 196/2003 („Adatvédelmi kódex”) és az (EU) 2016/679 rendelet („GDPR”).

 

Az oldal ThatsLuck.com statisztikai navigációs adatokat gyűjt, hogy megtudja, hány látogató adja át az oldalait, valamint azoknak az IP-címeit, akik letöltik a szoftvert, ezeket az adatokat senki nem közli, és csak a webhely tartalmának javítására használják.

 

A személyes adatok feldolgozása elektronikus eljárások és adathordozók segítségével történik, az adatok összegyűjtésének céljainak eléréséhez feltétlenül szükséges ideig, és mindenképpen a törvényesség, a helyesség, a túllépés és a relevancia elvének megfelelően. a jelenlegi jogszabályok szerint.

 

ThatsLuck.com használhatja az úgynevezett szociális plug-ineket. A közösségi plug-inek olyan speciális eszközök, amelyek lehetővé teszik a közösségi hálózatok funkcióinak közvetlen beépítését a weboldalba (pl. A Facebook "hasonló" funkciója).

 

A webhely minden bővítményét a referenciaplatform (pl. Facebook, Google, Twitter, YouTube, Amazon) tulajdonában lévő megfelelő logóval jelölik.

 

Amikor felkeresi a webhely egyik oldalát, és interakcióba lép a beépülő modullal, a megfelelő információkat a böngésző továbbítja közvetlenül a célplatformra, és ez tárolja azokat.

 

A személyes adatok külső platform általi gyűjtésének, feldolgozásának, felhasználásának és tárolásának céljairól, típusáról és módszereiről, valamint a jogainak gyakorlására vonatkozó információkért kérjük, olvassa el az egyes webhelyek által elfogadott adatvédelmi irányelveket.

 

ThatsLuck.com külső oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz: nyilvánvalóan nem vállal felelősséget ezen webhelyek adatvédelmi kezeléséért.

Azok az alanyok, akikre a fent említett személyes adatok vonatkoznak, jogukban áll gyakorolni jogaikat a hatályos adatvédelmi jogszabályok által meghatározott módon és keretek között, és jogukban áll kérni:

 

  • hozzáférés (kérhetnek megerősítést arról, hogy a rájuk vonatkozó adatokat feldolgozzák-e, vagy sem, valamint az ebben a közleményben említett információkkal kapcsolatos további pontosításokat, valamint az ésszerűség határain belül az adatok fogadását);
  • helyesbítés (kérhetik a számunkra megadott vagy a birtokunkban lévő adatok helyesbítését vagy kiegészítését, ha pontatlanok);
  • törlés (kérhetik a webhely által megszerzett vagy feldolgozott adatok törlését);
  • az ellenzék (bármikor ellenezhetik adataik feldolgozását);
  • hordozhatóság (kérhetik, hogy megkapják adataikat, vagy továbbítsák azokat az általuk megjelölt másik tulajdonosnak strukturált formátumban, általánosan használtak és olvashatók egy automatikus eszközön). Továbbá az Art. (7) bekezdés A GDPR 3. cikke értelmében a hozzájárulás visszavonásának joga bármikor gyakorolható, a korábban megadott hozzájáruláson alapuló bánásmód törvényességének sérelme nélkül.

Végül a látogatóknak joguk van panaszt benyújtani a Felügyeleti Hatóságnál, amely Olaszországban a személyes adatok védelmének garanciavállalója.

 

Ha a látogatók észreveszik, hogy valami nincs rendben, figyelmeztethetik az irányítót, és a lehető leghamarabb megteszi a megfelelő lépéseket.

 

Az új ágazati előírások esetleges hatálybalépése, valamint a felhasználónak nyújtott szolgáltatások folyamatos vizsgálata és frissítése oda vezethet, hogy meg kell változtatni az ebben a közleményben leírt módszereket és feltételeket.

 

Ezért lehetséges, hogy ez a dokumentum idővel változhat.

 

A jelen Értesítés bármely változását ezen az oldalon tesszük közzé, és ha relevánsak, akkor láthatóbb értesítéssel értesítjük Önt.

 

Ezen információk korábbi változatait minden esetben archiválják, hogy lehetővé tegyék a konzultációt.

 

Olvassa el még ► Cookie-politika